Pages

Thursday 30 May 2013

I decided I no longer want to be an adult anymore. If anyone needs me, I'll be in a blanket fort... coloring.

Kõigepealt paar Marru tehtud pilti üleeilsest :)





Istusin mina rahulikult bussis, kaks peatust veel koduni jäänud, kui bussil kästakse seista ja oodata, kuni rattamaraton möödub. Viis minutit oodatud, nüüd on bussijuhil ju kiire! Minuga samas peatuses läheb tavaliselt maha pool bussis olevast rahvast. Sellele vaatamata sõidab juht tuimalt peatusest mööda. Vajutan nuppu mille peale bussijuht pidurdab. Tulemus? Vanemas eas naine, kes on minust 3 korda oma massiga üle, lendab minu otsa nii, et ta vihmavarjuga saan ma vastu vahtimist, ühe käega lööb ta mul hinge kinni ning lisaks pean ma ta veel oma ainukese vaba käega kinni püüdma. Ja nüüd arvake kui hea oli mu tuju kui ma koju jõudsin...



Selle peale läksin mina aga koju keemiat õppima. See piirdus kahjuks põhiliselt töövihiku avamisega. Mul tuli parem idee, teeks kooki! Juba mõnda aega on valmis redised, murulauk, rabarber ja isegi esimene kurk :)

Retsepti ei viitsinud otsida ja täitsa hea tuli teine. ^ ^



Ja siis ma jätkasin keemia õppimist. Kuni tuli järgmine geniaalne idee... läheks rullitama! Otsisin oma uisud välja ja nägu naerul tatsasin kõnnitee poole. Reaalselt, nii vastandilkud tujud ühe päeva jooksul. Te oleks naernud, kui te oleks mind sel hetkel näinud. Ja siis ma rullitasin: esimene sirge oli ettevaatlik ja tasane ja järgmised pool tundi ma ikka kimasin , ülihea tunne!

Jõudsin tagasi ja pesin nõud ära, sest ma mõtlesin, et äkki oleks vanematel hea meel :D
Jah, mina pesin nõud ära.
Jah, mina pesin kõik nõud ära.
Jah, see väärib aplausi.
Ma tänan :)


Aga ka siis ei õppinud ma keemiat, siis ma läksin rattaga sõitma ja tegin paar pilti. Ja avastasin taaskord, et sääskedel on minu poole tugev tõmme. Ma olen meelitatud -.-





Wednesday 29 May 2013

Summer. Hair gets lighter, skin gets darker, water gets warmer, music gets louder, nights get longer, life gets better :)




Viimased päevad koolis! Esmaspäeva ja teisipäevaga piirdub see periood ka meie arvestustenädalake. Esimene kooliaasta gümnaasiumis läks tõepoolest üllatavalt kiiresti, kuid suve pole ma ükski aasta rohkem oodanud. Mul on täielikult kopp ees rasketest hommikutest, tühja istumisest füüsikas ja end lolliks õppimisest arvestustenädalal. Õnneks või kahjuks on mul juba täiesti suve tunne. Mulle mõjub see hästi, aga minu õppimisele mitte. 
Käisime üleeile Marruga Pirital jalutamas, jahedale ilmale vaatamata ostsime jäätist, lihtsalt põhimõtte pärast, ja istusime rannas. Close enough Eesti suvi nagunii, vinguda ei tohi :)



No comments sellele asendile :D
Me isegi vedasime vahepeal end kossu mängima. Õigem oleks pigem öelda, et niisama loopima. Hea meelega mängiks võrku, aga meil mõlemal käed haiged :(


Ja kellel on varsti sünnipäev? Ma saan ka lõpuks 17! Kõik on varsti täisealised ja siis olen mina .. YEY!


Marru vallutas mu riidekapi !



Now tell me that doesn't feel like summer :)


Tuesday 21 May 2013

Dancing barefoot ☼

Kuidas on olla päev kõigest eemal? Harjumatu. Kui ma lähen tavaliselt maale, siis seal pole küll kanalisatsiooni, telekat ja internetti, kuid meil on siiski katus peakohal, külmkapp ja mingi jahe tuba. Seekord oli aga kasutada üks katusealune/konku/mis iganes puuehitis ja auto. Kõik olekski täitsa mõnus olnud, kui lubatud äiksevihma asemel ei oleks olnud kõrged temperatuurid ja lõõskav päike. Ja ei saa märkimata jätta, et ma olen tugev sääsemagnet.
Aga tegelikkuses oli siiski mõnus! Meie sõiduvahend oli piisavalt suur, et sai laiutada ja tuli täiesti suve camping tripi tunne. Punusime võilillepärjad, avastasime Kõpu loodust ja planeerisime oma suve. 

Muidugi kooliminek järgmisel hommikul oli vaevaline. Kaks tundi mikroskopeerimist ja seejärel ühetestkümnendike UT kaitsmine. Ikka päris kõva press oli meie grupi õpilastel peal, tekib väikselt juba mure järgmise aasta pärast.
Ja õhtul käisin emaga koos teatris üle pika pika aja. Hea meelega käiksin tihemini, nii mõnus on vahelduseks end veidi rohkem üles lüüa ja veidike naerda :)







Sunday 19 May 2013

Suvitajad

Käisime Marruga täna täielikult väljaspool tsivilisatsiooni. Me küll lootsime ja ootasime äikesevihma, kuid meid ootas hoopiski lõõskav päike.
Loodetavasti lähiajal tuleb veel pilte, praegu töötlesin ära paar ettejuhtuvat. Enjoy :)
Lillelapsed







Tuesday 14 May 2013

“A poem begins with a lump in the throat.”

- üks väike ütlus, mis silma jäi :)

Wednesday 8 May 2013

Päikeeeeeee :)

 Nüüd kui ma käin vähem trennis ja rohkem jooksmas, jääb mul kahtlaselt palju aega üle. Ehk siis eile tegime Marruga väikse jalutuskäigu Randveres.
Ma lihtsalt räigelt kaifisin seda valgust... kuigi ega me palju pilte teha ei jõudnud. Külmaks läks ja me rohkem naersime- imelik päev.







Saturday 4 May 2013

"God could not be everywhere and therefore he made mothers."

Kõik oksad said puu juurest veetud, kuid "kännud" jäid veel hoovi. Eks me siis empsiga kasutasime võimalust ja tegime kiirelt mõned pildid :)







Selle puu küljes oli linnupesake :)

Talgupäev

Sattusin täna üle väga pika aja maale. Mul oli nii kahju, et eelmine suvi peaaegu ei jõudnudki sinna, talvest rääkimata. Aga täna võtsin end kokku ja läksin vanematega kaasa. Talgute raames tuli meie maja tagant maha võtta üks hiiglaslik puu ja kogu oksarisu ära põletada. Kahjuks unustasin täitsa before/after pildi ära :(

Lõpusirge!

Kõigil omad rõõmud

Peale porimülkas töötamist
Kui enamus oli tehtud, vedasin mina end hoopis jooksma. Nii mõnus! Looklev tee põldude ja metsatukkade vahel ja ilus päikseline ilm. Oleks iga päev selline võimalus :)
Jooks tehtud, võtsin kaamera kätte ja tegin veel ühe väikse jalutuskäigu küla vahel.













Pärast tegi emps ka paar pilti :)





Ühesõnaga, vahelduseks oli väga mõnus olla eemal linnamelust ja wifi-ühendusest.