Pages

Thursday 27 June 2013

Puhkusevajadus

Vabandan, kui postitused jälle harvaks jäävad. Tööl käimine jätab oma jälje. Minu päev: ärkan, üksteist tundi tööl, koju sööma, voodisse. Repeat.
Tantsima väga ei jõua, sellest on kohe väga kahju. Kuid see-eest jõudsin pildistama oma eelmisel vabal päeval! Pildid olid eelmises postituses, loodan, et meeldisid :)

Nädalavahetus on mul vaba! Homme õhtul sätime end sugulastega peipsi poole, kahepäevane puhkus ;)
Mida ma loodan teha?

  • Päevitada, ujuda ja rannas vedeleda
  • Jooksma minna
  • Pildistada
  • Järgmist photoshooti planeerida
  • Üle pika aja raamat kätte võtta
.. ja sääskede eest põgeneda. 

Illustreerimiseks eelmise aasta pildid :)






Tahan juba!

Tuesday 25 June 2013

The complexness of weather

Ehk me soovisime padukat ja äikest, kuid kaameraga toast välja astudes ootas meid päike. Aga see meid ei heidutanud ja jätkasime oma teed katlamaja poole! Sii mõned klõpsud.
NB! Salvestasin kogemata photoshopis veidi halva kvaliteediga, aga uuesti ei viitsi, sest homme tööpäev.

Nagu näha.. päike.. me ei plaaninud päikest näha sealt aknast!


Katlamajast nii palju, et see on enam vähem prügimägi osade inimeste jaoks. Täis igast kola, ülimalt masendav. Isegi meie sealoleku ajal tuli üks seltskond kastidega sinna kraami viskama ;(

Climb the heights






Vahel juhtuvad tulema vigastused, kui mõtetega rollis olla..
Add caption




Marru jäädvustas paar klõpsu ka fotograafist :)
Tegin eile õhtul kiire seeliku valmis, aga muidugi on see mul pildil viltu seljas :D

mjäu


Keeru-keeru ^^


Olge vinged :)

Sunday 16 June 2013

Birthday's special

... ehk töödelda ei viitsi. Minu vabandused, aga pärast sündmusterikast nädalavahetust pole absoluutselt seda tuju :)

13. juuni õhtu möödus sugulastega Bastioni aias Rolfi kuulates
Mia famiglia
Järgmisel õhtul läksime emaga taevasse õhtustama. Minu kullake Soomest kinkis mulle jõuludest Dinner in the Sky kinkekaardi kahele, kuid ise ei saanud ta sellel kuupäeval siin olla. Aga ikkaga, suured tänud sulle muskam!

Minu lemmik kõigi nelja taevaliku käigu hulgast

Gerli ja sinised inimesed


Aga 13. juuni õhtul.. mjäu!
Väga mõnus üllatus sünnipäeva lõpus, minu neli kullakest ootasid mind Bastioni aia lähedal limusiiniga. Mul pole sõnu ;)




Õnnelik laps :)

The amount of hair :D

Ja kõige selle lõpuks oli laupäeva õhtul minu juures väike grill ja istumine :)




Kokkuvõttes. Ma olen nii palju süüa saanud, et peab jooksma minema :D

Monday 10 June 2013

Tripitame tipatame

Suvi on ametlikult alanud, sest ma olen saanud Tallinnast välja. 4. juunil käisime klassiga Soomaal kanuutamas, peesitamas ja ujumas, täitsa soe vesi oli!

Aga esimene õige trip oli eile minu klassiõe maakohta. Rongiga kohale jõudes saime teada, et sinna tuleb mõned kilomeetrid kõndida ja seda me tegimegi. Ja just siis hakkas sadama, nagu ikka. Aga mind absoluutselt ei seganud see sadu. lõpuks kui kohale jõudsime ja kotid maha saime panna, siis ma lihtsalt  seisin selle saju käes ja vingusin, et see võiks tugevam olla. 
Aga kui vihm järgi jäi tuli väääga ilus udu! Muinasjutuline oli seal lausa :) Enda kaamerat ma kaasa ei võtnud, aga Rasmus lubas lahkesti mul tema omaga paar pilti teha. Yey!










Meow.

Sunday 2 June 2013

Gerli ja tööl käimine?

Viimased kaks nädalavahetust olen ma olnud tööl müüjana ja see mõjutab ja muudab mind päris palju.

Esiteks, olen ma igal pool väga viisakas. Lõunapausil süüa tellides või supermarketis ringi vaadates, ma naeratan inimestele ja müüjatele ning olen väga jutukas. See pole kunagi väga minu speciality olnud, aga nüüd tunduks mulle vastupidine imelik ja külm. Ja ma julgen küsida kauba kohta rohkem :)

Ma näen öösiti und(s.t. hommikul mäletan ka, mida nägin). Ja mu unenäod on riietest, kuid kahjuks sama ebareaalsed kui muidu. Enne tööl käimist nägin ma und ainult siis, kui ma haige olin ja sel juhul olid need õudusunenäod. Praegu ärkan ma hommikul lihtsalt naerdes, sest need unenäod on lollakalt naljakad.

Üleüldse ma naeratan kõigile liiga palju.

Soomlased. Soomlased. Soomlased. Ma pean tõesti soome keele ära õppima. Reality check. See annaks nii palju mulle juude. Ma vastan juba eestlastele ka hei, moi või hello.

Koolis istume me 9 tundi päevas, suvel hakkan ma aga 10 tundi seisma, kas pole armas! Hetkel on selg ja jalad suhteliselt pähh pähh olukorras, aga mis seal ikka....

Minu järgi võite te nüüd ilma ennustada! Rusikareegel: kui Gerli läheb tööle, siis on tulemas päiksepaisteline ilm, mis on perfektne võrkpalli mängimiseks ja rannas vedelemiseks! Have a nice day!

Eestlased on külmad. Olgu, mitte kõik. Aga nii tuim ja ükskõikne tere.. Olgu, ma ei tüüta sind rohkem... Kui armas oleks töötada müüjana kuskil Ameerikas.. kõik vajaksid su abi, aga räägiksid sulle ka liiga palju teemavälist juttu :D


Hetkel rohkem ei meenu. Soovige mulle edu orjamisel nii kaua kuni teie peesitate :)