Pages

Thursday 1 August 2013

Suvetrip nr.1: Haapsalu

Esmaspäeval peale tööpäeva, mis tundus lõputu, sõitsin ma lõpuks ometi maale! Töö on võtnud nii suure osa mu ajast, et suve pole nagu olnudki. Varsti aga saab orjapõlv läbi ja ma võtan ette kõik need plaanid, mis ma tahtsin juba ammu täide viia. Parem hilja, kui mitte kunagi.

Väiksena ei suutnud ma maal olla rohkem kui päeva, ma hakkasin jonnima ja tegin igaõhtuseid kõnesid emmele-issile. Nüüd aga oli nii mõnus olla ilma internetita, oleskleda, joosta, rattaga sõita ja, nagu arvata oli, süüa. Terved päevad läbi trallitad paljajalu ringi, sööd õunu ja marju ja teed mis iganes pähe tuleb. Muahh :)
Paaril päeval leidsin end ka Haapsalus kohvitamas ja promeneerimas. Ülimalt armas linn, väga hubased kohvikud ja päikseline promenaad. Pole ka ime, et Tšaikovski kirjutas Haapsalus omas kuuenda sümfoonia. Puhas inspiratsioon.

Katsetasin viimaste päevade jooksul kolme kohvikut: Dietrich, Kuursaal ja Müüriääre. Kuursaal oli päevasel ajal seest liiga avar ja ametlik minu jaoks, teised kaks olid armsamad. Paar pilti Müüriäärest Liinaga :)



Paar pilti ka päikese alt:
(Mu jalg on nüüd sipelgahammustusi täis, sest ma keskendusin ja ei jälginud maapinda)











1 comment: