Pages

Tuesday 21 May 2013

Dancing barefoot ☼

Kuidas on olla päev kõigest eemal? Harjumatu. Kui ma lähen tavaliselt maale, siis seal pole küll kanalisatsiooni, telekat ja internetti, kuid meil on siiski katus peakohal, külmkapp ja mingi jahe tuba. Seekord oli aga kasutada üks katusealune/konku/mis iganes puuehitis ja auto. Kõik olekski täitsa mõnus olnud, kui lubatud äiksevihma asemel ei oleks olnud kõrged temperatuurid ja lõõskav päike. Ja ei saa märkimata jätta, et ma olen tugev sääsemagnet.
Aga tegelikkuses oli siiski mõnus! Meie sõiduvahend oli piisavalt suur, et sai laiutada ja tuli täiesti suve camping tripi tunne. Punusime võilillepärjad, avastasime Kõpu loodust ja planeerisime oma suve. 

Muidugi kooliminek järgmisel hommikul oli vaevaline. Kaks tundi mikroskopeerimist ja seejärel ühetestkümnendike UT kaitsmine. Ikka päris kõva press oli meie grupi õpilastel peal, tekib väikselt juba mure järgmise aasta pärast.
Ja õhtul käisin emaga koos teatris üle pika pika aja. Hea meelega käiksin tihemini, nii mõnus on vahelduseks end veidi rohkem üles lüüa ja veidike naerda :)







No comments:

Post a Comment