Pages

Sunday 16 July 2017

Maribor

Esimene peatus kahekesi reisides oli meil Maribor, kus me ööbisime ühe kohaliku psühhiaatria residendi juures. Linn ise on väga väike ja suvel tudengitest tühi. Veidi kummituslinna tunne oli teatud tänavatel. Samas põhiline baaridega tänav (stiilis rüütli tänav) oli elu täis. Ja veinihinnad on isegi eestlase jaoks odavad. Kolm pokaali veini maksis meil 4.20 eurot. Sama palju kui Tallinnas üks pokaal..

Mu kaamera suutis kuidagi päeva jooksul katki minna ja seetõttu on Mariborist ainult telefoniga tehtud jäädvustused. Õnneks sain selle Zagrebis Nikoni paranduses korda. See asutus asus muidugi kohalikus Lasnamäe piirkonnas.

Aleksandre juures sõime kohalikku Sloveenia toitu ehk sea magu ja mingit spetsiifilist liha. Kõrvale pakuti üle pika aja kartulit ja salatit.

Mariboris tasub ära proovida ühe jäätisekohviku keti jäätis. Süües on aru saada, et tegu on värske toorainega ja portsud on korralikud. Peale sellise rafaellopalli söömist sain ikka tõelise suhkrudoosi.

Leidsin sealt linnast ka senini oma lemmikpargi. Esiteks oli see suur ja kõik alad olid veidi erinevad. Teiseks, seal oli väga armas art camp ala.







Käisime vietnami toitu söömas, taaskord hea kogemus



No comments:

Post a Comment